Referencer

En jomfru til yoga.

af Torben Christensen

Jomfruen, det er mig Torben, 67 år og aldrig været i yoga hænder før, men under en ferie på Kreta med min hustru Dorte, blev det klart, at jeg var ved at gå under i dårlig fysik.

Under vores gåture på Kreta, blev det klart at min fysiske form var så ringe at det var nærmest invaliderende, og gjorde det absolut uhensigtsmæssigt at bevæge sig uden at det var på hjul.
Yoga dukkede op i samtalerne, og vi besluttede at prøve om ikke yoga kunne rette op på nogle af skavankerne, som sagt som gjort. Vi bestilte en enetime hos Joan Rasmussen, og allerede efter første session, var der mærkbare og tydelige forbedring af den fysiske formåen.
Det skete ikke uden jomfruelig stønnen og højlydt prusten og befriende latter :-) og ikke uden ubehag af de opstrammede muskler og sener, der senere slappedes i søvnigt velbehag..
Helt konkret, blev min evne til at stige ind og ud af bilen langt bedre, at komme ned i knæ var ikke helt så umuligt, og komme op igen var ikke komplet umuligt.
Jeg havde ikke som 67 årig yoga jomfru troet jeg skulle opleve en så mærkbar og omgående virkning af 1½ times individuel yoga træning i Joan’s erfarne hænder.
Så stor begejstring og tiltro til at fysikken ikke længere skal være een af livsudfoldelsens store hindringer, og stor tak til Joan som får mine bedste anbefalinger.